Vervulde wensen

Blijft op de hoogte van de laatst vervulde wensen!

Vervulde wensen

Eerste wens vervuld door Stichting Wens & Go!

Stichting Wens & Go heeft dinsdag 13 april de eerste wens vervuld voor een mevrouw uit Rhoon die al heel lang in een lastige financiële situatie zit. Dit levert haar veel stress en eenzaamheid op. Zij is zeker iemand die een lichtpuntje verdiend en een steuntje in de rug goed kan gebruiken. Na dat ze aangemeld was bij de stichting is Maret bij haar op bezoek gegaan om te kijken wat er allemaal speelt en om de wens door te nemen en passend te maken. Ook is ze aangemeld bij SWA, waardoor ze nu aan computerles en vrijwilligerswerk is geholpen en zo weer een doel krijgt in haar leven en ook haar netwerk kan uitbreiden.

Mevrouw wenste een beautymiddag. En dat kreeg ze. Via mond-tot-mond reclame kwamen we in contact met Sandra de Raat van Beauty by Design uit Rhoon. Zij bood direct aan om mevrouw lekker een middag in de watten te leggen, zodat ze even lekker kan genieten van alle aandacht en zorg. Van een heerlijke gezichtsbehandeling, mooie nagels tot aan nekmassage. Alle ingrediënten voor een heerlijke verwenmiddag. En genoten dat heeft ze heel erg! In een tijd waarin er veel tegen zit werd ze door Stichting Wens & Go echt even in het zonnetje gezet. Met een gesponsord bloemetje van Mysotis en een gebakje van KC's Bakery kon de wens helemaal afgemaakt worden en ging mevrouw heerlijk ontspannen en met een grote lach op haar gezicht weer naar huis. En ze mag nog gratis terug naar Sandra. Super lief!

Maret en Yolanda kijken terug op een mooie feestelijke middag, waarin mevrouw de aandacht kreeg die ze verdiend. We zijn dankbaar voor alle steun van de mensen en bedrijven die dit mogelijk maken.