Doneren

Doneer en help mee om zoveel mogelijk wensen te vervullen!

Wilt u delen van uw liefde en rijkdom en mee bouwen aan het maken van mooie herinneringen voor mooie mensen die we graag in het zonnetje willen zetten? We kunnen uw steun goed gebruiken.  

U kunt ons als particulier of als bedrijf steunen door een gift in geld of in natura. Voor een dienst die u in natura wil aanbieden kunt u contact opnemen via ons contactformulier onder het kopje contact. Denk hierbij aan het aanbieden van een schoonheidsbehandeling, entreekaartjes, gratis eten in uw restaurant, kappersbeurt, fotoshoot etc. 

Voor een eenmalige gift klikt u hier. U kunt al doneren vanaf 5 euro. Alle beetjes helpen. Doneert u vanuit uw bedrijf, dan plaatsen we graag uw logo op onze website. We nemen hiervoor z.s.m. contact met u op. Onze stichting bestaat  enkel uit vrijwilligers en heeft geen winstoogmerk, dus uw gift gaat volledig op aan de wensen die worden ingediend.

Wilt u meer betrokken zijn bij een wens? Adopteer dan een hele wens van A tot Z. Een gemiddelde wens kost 250 euro. Zo weet u precies voor wie en aan welke wens het geld wordt besteed. 

Wilt u als school, vriendengroep, familie of bedrijf in actie komen en geld ophalen voor ons goede doel. Ook dat wordt zeer op prijs gesteld. 

Draagt u onze stichting een warm hart toe en wilt u zich voor langere tijd aan ons verbinden, zodat de continutiteit gewaarborgd blijft, wordt dan Vrienden van de stichting en sponsor voor minimaal 5 jaar voor minimaal 100 euro. Dit is belastingtechnisch ook een stuk voordeliger.

Kijk voor meer informatie onder de verschillende subkopjes.

Alvast hartelijk dank voor uw bijdrage!

€