Officieel een feit

Stichting Wens & Go nu officieel een feit!

Dit bericht is geplaatst op 16-03-2021

Sinds vandaag zijn Albrandswaard, Barendrecht en Rotterdam formeel een nieuwe Stichting rijker. Yolanda Hekkert, Maret Rombout en Harm Visser tekenden formeel de statuten van de Stichting Wens en Go! Met de komst van Harm Visser, van administratiekantoor Visser, hebben we nu een compleet bestuur. 


De reacties tot nu toe zijn hartverwarmend, overweldigend zelfs en hebben ons positief verrast. We krijgen gelukkig al veel diensten aangeboden en sponsors staan te wachten om te doneren. De eerste wensen druppelen ook al binnen en we hopen zo snel mogelijk de eerste wens uit te kunnen voeren. Het is nu nog wachten op een rekeningnummer. Hopelijk is ook dat volgende week geregeld.


Het doel van stichting Wens & Go is om mensen die al langer in een moeilijke situatie zitten en een laag inkomen hebben, een keer een break te geven. We gaan proberen hen middels een leuk uitje, een gezellige bioscoopavond, een verwenmoment bij een kapper, een etentje, een vaartocht, naar een festival, een feestje of zelfs een trouwerij of wat de wens ook zal zijn….even letterlijk uit de zorgen halen. Zowel Yolanda als Maret hebben na alle jaren werken met kwetsbare mensen nu zelf de wens om deze mensen, waar wij kunnen, eens in de watten leggen. Het lost hun problemen niet op, maar moet even een moment van lucht en ontspanning geven. Iedereen verdient dat beetje extra.


Na aanmelding van de wens komen we thuis langs om de wens goed in kaart te brengen en passend te maken.
Helpt u mee om onze stichting tot een succes te maken? Droom. Wens. Geniet!

Hierbij willen we notaris Verwoerd van van Lint notarissen Rhoon bedanken voor het gratis opmaken van de statuten.